O nama

ordinacija

DOBRODOŠLI!

     Vertebra je ordinacija koja pruža profesionalne zdravstvene usluge iz oblasti fizikalne terapije i rehabilitacije. Koncept Vertebra – savremeni nivo liječenja osmislio je vlasnik Darko Stanović – specijalista fizioterapije.
Ideja je bila da se klijentima u savremenom načinu života pruži brz, efikasan i inovativan koncept liječenja. Sama ordinacija nastala je kao rezultat velike potražnje i povjerenja klijenata.

U Vertebri se bavimo pacijentom, a ne samo tretiranjem odredjenog stanja. Osmišljavamo plan liječenja, a isti sprovodimo u djelo primjenjujući savremene tehnike, procedure i aparaturu. Naš kvalitet se ogleda upravo u znanju, iskustvu i raznovrsnosti,kao i tretmanu kompleksne rehabilitacije.

Možete nas posjetiti u novom naselju Ljubović, u blizini Kodre i Kineske ambasade, a dostupni smo putem web-sajta, instagrama, facebooka, whatsapp-a i vibera.

BIOGRAFIJA

     Darko Stanović, nakon završene srednje medicinske  škole (opšti smjer) u Podgorici, upućuje se na studije u Igalo, Institut ,,dr Simo Milošević“, na fakultet primijenjene fizioterapije. U toku studijskog programa dobija priznanje za najboljeg studenta generacije.

Završava osnovne, a godinu dana kasnije i specijalističke studije i stiče zvanje Specijalista primijenjene fizioterapije.

Svoj pripravnički staž obavlja u Institutu ,, dr Simo Milošević“, nakon čega stiče radni angažman i povremeno odlazi u Rusiju baveći se dominantno dječijom patologijom.

darko

U Crnoj Gori je bio član nekoliko sportskih kolektiva u fudbalu i košarci. Kontinuirano usavršavanje, praćenje svjetskih trendova iz oblasti fizioterapije, posvećenost u radu, kao i stalan porast potražnje za zdravstvenim uslugama koje pruža, dovele su do osnivanja ordinacije za fizikalnu terapiju Vertebra, koja danas pruža inovativan i savremen način liječenja.